Programma

uitverkocht
Eric Vloeimans & Juan Pablo Dobal

"Viento Zomba"

Zondag 16 december 2018
15:30 uur

Deze twee rasmusici voeren u een middag lang mee op de warme wind uit het Zuiden, die in Argentinië de zwoele vooravond inluidt: de Viento Zonda. ‘Ik maak muziek voor miljoenen, en die wil ik allemaal bereiken’, zegt trompettist Eric Vloeimans vaak. Hij is hard op weg om zijn droom waar te maken; als één van de weinige jazzmusici is Vloeimans een echte publiekslieveling.

Lees verder >>
Heer Otto

"Ridder Florian"

Zondag 06 januari 2019
11:00 uur

Ridder Florian is niet bepaald een held. Behalve voor draken is hij ook bang voor stoere ridders, boze buurmannen en slapen in het donker. Vandaag heeft Florian er genoeg van. Hij wil niet meer bang zijn! Maar hoe doe je dat? Er is maar één oplossing: op bezoek gaan bij het oude vrouwtje. Oei, bij die gedachte alleen al staat Florian te trillen op zijn benen. Zal hij het durven?

Lees verder >>
Film

"Mamma Mia"

Zondag 13 januari 2019
15:30 uur

Mamma Mia is de filmbewerking van de populaire musical die al door meer dan 30 miljoen mensen is gezien. De film toont de tijdloze teksten en melodieën van de supergroep ABBA aan het filmpubliek. En: als u zin heeft kunt u lekker meezingen!

Lees verder >>
De Vriendschapskring

"Music Meets Film Stars"

zaterdag 26 januari 2019 om 20.15 uur en zondag 27 januari 2019 om 15.30 uur

Vanaf de jaren vijftig zijn er verschillende bijzondere bioscoopfilms uitgebracht die bij veel mensen over de hele wereld vanaf het eerste moment een dierbaar plekje in hun hart hebben veroverd. Dan hebben we het onder meer over iconische films als ‘Once Upon a Time in the West’, ‘Star Wars’, ‘Harry Potter’, ‘James Bond’, etc.

Lees verder >>
Helge Slikker

"As (Try-out)"

Woensdag 30 januari 2019
20:15 uur

Sinds 2000 komt Helge Slikker met enige regelmaat op IJsland. De fascinatie en liefde voor dit onherbergzame eiland hebben geresulteerd in het opschrijven van een geschiedenis. Een die zich afspeelt op de grens van de mensenwereld en de wereld van de Noorse mythologie, een die gaat over rouw en het herontdekken van de liefde, over nietigheid en de goden verzoeken.

Lees verder >>
Bultpop

"Concert met "Fusebox""

Zondag 03 februari 2019
16:30 uur

De stoppen slaan door bij de shows van Fusebox! De beste en meest beschamende meezingers komen voorbij, veelal verwerkt in vette medleys. Feest, gekkigheid en bovenal gezelligheid staan centraal.

Lees verder >>
Pepijn Schoneveld

"Stante Pede"

Zaterdag 09 februari 2019
20:15 uur

Pepijn Schoneveld is er weer. Nu in de theaters. Nou ja, niet nu, als in nu, op dit moment. Nu zit hij achter zijn computer te schrijven dat de pers over STANTE PEDE schreef: ‘Sterke timing en soepele publieksinteractie…..Schoneveld komt scherp uit de hoek en laat zien een talentvolle comedian te zijn’ (NRC). En: ‘lef en improvisatietalent’ (Theaterkrant).

Lees verder >>
Film

"The Lion King"

Woensdag 20 februari 2019
15:30 uur

Simba, Mufasa, Nala, Timon en Pumbaa zijn terug en beter dan ooit! Deze onvergetelijke Disney-klassieker volgt de avonturen van Simba, de zoon van leeuwenkoning Mufasa. Simba is een leeuwenwelp die niet kan wachten om zelf koning te worden.

Lees verder >>
uitverkocht
Infloyd

"Concert"

Zaterdag 02 maart 2019
20:15 uur

De Pink Floyd tribute band Infloyd speelt op alle grote poppodia in Nederland. Op verzoek van en royaal financieel gesteund door enkele grote Pink Floyd fans uit Ankeveen is het nu ook mogelijk geworden om een gehele Infloyd show naar Ankeveen te halen!

Lees verder >>
Amsterdams Kleinkunst Festival

"Halve Finalisten Tournee"

Zaterdag 09 maart 2019
20:15 uur

Na drie intensieve en spannende selectierondes presenteert het Amsterdams Kleinkunst Festival de zes halve finalisten van 2019! Nu al voor de 5e keer in ons theater en al 4 keer trad de uiteindelijke winnaar ook op in Theater De Dillewijn!

 

Lees verder >>
Ad Visser en Ralf Rousseau

"Anders dan Anderen!"

Zaterdag 23 maart 2019
20:15 uur

Vorig jaar waren Ad Visser en Ralph Rousseau al te zien en horen in Theater De Dillewijn. Tijdens expositie ‘Licht’ gaven zij een intens en meeslepend optreden welke op alle bezoekers grote indruk maakte.

Lees verder >>
Het Kleine Theater

"Sneeuwwitje"

Zondag 31 maart 2019
11:00 uur

Eens, midden in de winter, toen de sneeuwvlokken uit de hemel dwarrelden, zat een koningin te naaien bij een kozijn van zwart ebbenhout. Terwijl ze daar zat prikte ze zich in haar vinger. Er vielen drie druppels bloed in de sneeuw. Omdat dat rood in de witte sneeuw er zo mooi uit zag wenste de koningin dat ze een kindje had, met een huid zo wit als sneeuw, lippen zo rood als bloed en haar zo zwart als ebbenhout. Zo begon het sprookje van Sneeuwwitje, honderden jaren geleden. Dit jaar brengen wij haar tot leven…

 

Lees verder >>
Film

"Django"

Woensdag 03 april 2019
20:15 uur

Django Reinhardt was een Belgische manouche ofwel Sinti-gitarist. Zijn voorliefde ging uit naar jazz. Samen met zijn broer leerde hij gitaar, banjo en viool spelen zonder muzieklessen te volgen. Op 18 jarige leeftijd werd hij ernstig gewond bij een brand en raakte zijn linkerhand verminkt. Maar met volharding leerde hij opnieuw spelen en ontwikkelde een geheel eigen stijl.

Lees verder >>
Amsterdams Dansorkest

"Concert"

Zaterdag 06 april 2019
20:15 uur

Een avond uit met Big Band het Amsterdams Dansorkest! De big band organiseert een bijzonder concert in een bijzondere sfeer die doet denken aan een nachtclub in de jaren 30.

Lees verder >>
Erwin van Ligten Band en Restaurant LEKR

"Theaterdiner"

Zaterdag 13 april 2019
19:00 uur

Ook in dit seizoen organiseren wij weer het, inmiddels traditionele, theaterdiner. Deze keer met de Erwin van Ligten Band. Terwijl u geniet van een heerlijk 3 gangen diner, geserveerd door Restaurant Lekr uit Ankeveen, brengen Erwin en zijn band een muzikaal smaakvol semi akoestisch programma.

Lees verder >>
The Bluebettes

"Best of the Sixties"

Vrijdag 10 mei 2019
20:15 uur

Hoewel de leden van The Bluebettes allen kinderen zijn van de jaren zeventig en tachtig, delen ze een voorliefde voor de muziek uit de SIXTIES. In hun nieuwe theaterprogramma spelen en zingen de vijf goedlachse muzikantes hun favoriete sixties-songs en die van het publiek.

Lees verder >>
Bultpop

"Concert met “No Sweat”"

Zondag 19 mei 2019
16:30 uur

De band No Sweat is voorlopig niet weg te denken uit het programma van Bultpop. No Sweat, ‘the band formerly known as ‘Let But Sit’’, is een band met muzikanten waarvan de roots voornamelijk in Ankeveen liggen. Al bijna 25 jaar is muziek hun excuus om een feestje te bouwen. Swing mee met ouderwetse rockhits en hedendaagse popmuziek!

Lees verder >>