Programma

Valentijn Productiehuis

"De Drakentemmer"

Zondag 06 mei 2018
11:00 uur

De drakentemmer is een getekend verhaal en gaat over jezelf durven zijn en vriendschap. Op het eiland ‘Krijt’ kennen de mensen alleen zwart en wit. Ooit is alle kleur uit hun leven verdwenen. Dat was het werk van de vuurdraak, maar niemand kent het waarom. Totdat een klein, dapper en nieuwsgierig jongetje opstaat en op zoek gaat naar het antwoord op deze geheimzinnige vraag.

Lees verder >>
Jan Akkerman Band

"Concert"

Vrijdag 11 mei 2018
20:15 uur

Jan Akkerman, wie kent hem niet, van The Hunters, Brainbox en Focus. Van zijn samenwerking met BB King, Claus Ogerman, Alan Price, Herman Brood, Charlie Byrd, Mike Kenealy, Stochelo Rosenberg en Ice-T. Concerten van Jan Akkerman zijn altijd weer anders: fris, energiek en nooit voorspelbaar. Als authentieke improvisator laat hij zien, waartoe hij in staat is en deelt hij zijn passie voor de gitaar met zijn vaste bandleden, Coen Molenaar (toetsen), David de Marez Oyens (bas) en Marijn van den Berg (drums).

Lees verder >>
Elke Vierveijzer zingt Maarten Van Roozendaal

"Om Te Janken Zo Mooi!"

Donderdag 17 mei 2018
20:15 uur

Een ‘liedje’ is een deuntje dat vervliegt. Maar een ‘lied’ kerft zich voor altijd in je huid. Elke Vierveijzer zingt, met aan de piano Michiel Wetzer, een selectie uit de mooiste liederen van één man die de kunst van het lied als geen ander verstond: Maarten van Roozendaal.

Lees verder >>
Concert met 'No Sweat'

"Bultpop"

Zondag 03 juni 2018
16:30 uur

No Sweat, ‘the band formerly known as Let But Sit’, is een band met muzikanten waarvan de roots voornamelijk in Ankeveen liggen. Al bijna 25 jaar is muziek ons excuus om een feestje te bouwen. Swing mee met ouderwetse rockhits en hedendaagse popmuziek!

Lees verder >>