Programma

Film

"The Lion King"

Woensdag 20 februari 2019
15:30 uur

Simba, Mufasa, Nala, Timon en Pumbaa zijn terug en beter dan ooit! Deze onvergetelijke Disney-klassieker volgt de avonturen van Simba, de zoon van leeuwenkoning Mufasa. Simba is een leeuwenwelp die niet kan wachten om zelf koning te worden.

Lees verder >>
uitverkocht
Infloyd

"Concert"

Zaterdag 02 maart 2019
20:15 uur

De Pink Floyd tribute band Infloyd speelt op alle grote poppodia in Nederland. Op verzoek van en royaal financieel gesteund door enkele grote Pink Floyd fans uit Ankeveen is het nu ook mogelijk geworden om een gehele Infloyd show naar Ankeveen te halen!

Lees verder >>
Amsterdams Kleinkunst Festival

"Halve Finalisten Tournee"

Zaterdag 09 maart 2019
20:15 uur

Inmiddels is bekend welke talenten van de Halve Finalisten Tournee zullen gaan optreden in ons theater. Maak kennis met Lisa Ostermann, Rikkert van Huisstede en Rosa Da Silva. De Halve Finalisten Tournee: nu al voor de 5e keer in ons theater en al 4 keer trad de uiteindelijke winnaar ook op in Theater De Dillewijn!

 

Lees verder >>
uitverkocht
Rie Torsing-Hilhorst (87), Door Souverijn-Hagen (84), Willem Vermeulen (82)

"Je Wist Niet Beter- ANKEVEENSCHE VERHALEN 1930 – 1960"

Zaterdag 16 maart 2019
20:15 uur

EXTRA VOORSTELLING OP 17 MAART!

 

Op zaterdag 16 maart 2019 organiseert theater De Dillewijn een hele bijzondere voorstelling. Ankeveen kent een lange en rijke historie. Vele verhalen zijn er over verteld en sommige ook opgeschreven. Andere moeten nog verteld worden. Verhalen die niet verloren mogen gaan.

 

 

 

Lees verder >>
uitverkocht
Rie Torsing-Hilhorst (87), Door Souverijn-Hagen (84), Willem Vermeulen (82)

"Je Wist Niet Beter- ANKEVEENSCHE VERHALEN 1930 – 1960"

Zondag 17 maart 2019
15:30 uur

Wegens enorm succes is ook deze voorstelling weer heel snel uitverkocht. Het spijt ons dat u geen kaart meer kunt krijgen.

Op zondag 17 maart 2019 organiseert theater De Dillewijn een hele bijzondere voorstelling. Ankeveen kent een lange en rijke historie. Vele verhalen zijn er over verteld en sommige ook opgeschreven. Andere moeten nog verteld worden. Verhalen die niet verloren mogen gaan.

 

 

 

Lees verder >>
Ad Visser en Ralf Rousseau

"Anders dan Anderen!"

Zaterdag 23 maart 2019
20:15 uur

Vorig jaar waren Ad Visser en Ralph Rousseau al te zien en horen in Theater De Dillewijn. Tijdens expositie ‘Licht’ gaven zij een intens en meeslepend optreden welke op alle bezoekers grote indruk maakte.

Lees verder >>
Het Kleine Theater

"Sneeuwwitje"

Zondag 31 maart 2019
11:00 uur

Eens, midden in de winter, toen de sneeuwvlokken uit de hemel dwarrelden, zat een koningin te naaien bij een kozijn van zwart ebbenhout. Terwijl ze daar zat prikte ze zich in haar vinger. Er vielen drie druppels bloed in de sneeuw. Omdat dat rood in de witte sneeuw er zo mooi uit zag wenste de koningin dat ze een kindje had, met een huid zo wit als sneeuw, lippen zo rood als bloed en haar zo zwart als ebbenhout. Zo begon het sprookje van Sneeuwwitje, honderden jaren geleden. Dit jaar brengen wij haar tot leven…

 

Lees verder >>
Film

"Django"

Woensdag 03 april 2019
20:15 uur

Django Reinhardt was een Belgische manouche ofwel Sinti-gitarist. Zijn voorliefde ging uit naar jazz. Samen met zijn broer leerde hij gitaar, banjo en viool spelen zonder muzieklessen te volgen. Op 18 jarige leeftijd werd hij ernstig gewond bij een brand en raakte zijn linkerhand verminkt. Maar met volharding leerde hij opnieuw spelen en ontwikkelde een geheel eigen stijl.

Lees verder >>
Amsterdams Dansorkest

"Concert"

Zaterdag 06 april 2019
20:15 uur

Een avond uit met Big Band het Amsterdams Dansorkest! De big band organiseert een bijzonder concert in een bijzondere sfeer die doet denken aan een nachtclub in de jaren 30.

Lees verder >>
uitverkocht
Erwin van Ligten Band en Restaurant LEKR

"Theaterdiner"

Zaterdag 13 april 2019
19:00 uur

Ook in dit seizoen organiseren wij weer het, inmiddels traditionele, theaterdiner. Deze keer met de Erwin van Ligten Band. Terwijl u geniet van een heerlijk 3 gangen diner, geserveerd door Restaurant Lekr uit Ankeveen, brengen Erwin en zijn band een muzikaal smaakvol semi akoestisch programma.

Lees verder >>
The Bluebettes

"Best of the Sixties"

Vrijdag 10 mei 2019
20:15 uur

Hoewel de leden van The Bluebettes allen kinderen zijn van de jaren zeventig en tachtig, delen ze een voorliefde voor de muziek uit de SIXTIES. In hun nieuwe theaterprogramma spelen en zingen de vijf goedlachse muzikantes hun favoriete sixties-songs en die van het publiek.

Lees verder >>
Bultpop

"Concert met “No Sweat”"

Zondag 19 mei 2019
16:30 uur

De band No Sweat is voorlopig niet weg te denken uit het programma van Bultpop. No Sweat, ‘the band formerly known as ‘Let But Sit’’, is een band met muzikanten waarvan de roots voornamelijk in Ankeveen liggen. Al bijna 25 jaar is muziek hun excuus om een feestje te bouwen. Swing mee met ouderwetse rockhits en hedendaagse popmuziek!

Lees verder >>