geannuleerd

Mylou Frencken & Dorine Wiersma "Waagstukken (21.00 uur)"

Zaterdag 08 mei 2021
21:00 uur

Is het dapper om een kind te krijgen op je 41e? Alleen naar de bioscoop te gaan? Op te biechten dat je bent vreemd gegaan? Tja, wat ís moed eigenlijk? En wanneer moet een mens (M/V) de spierballen laten rollen, en wanneer juist die grote bek houden? Getuigt het van lef om je kwetsbaar te tonen? Zijn de losers misschien wel de nieuwe winnaars?

In ‘Waagstukken’ gaan Dorine en Mylou op onderzoek uit. Vastberaden en door de wol geverfd. Met de nodige levenservaring op zak laten de dames zich niet meer aan de kant schuiven. Je krijgt ze niet meer klein…..of toch ?

Gewapend met piano en gitaar laten ze zich van hun moedigste kant zien. Want moed heb je nodig. Om door te gaan of om er voor eens en altijd mee op te houden.

Mylou Frencken zingt, schrijft en acteert. Ze werkt solo en in samenwerking met tal van andere artiesten. Daarnaast schrijft ze columns en is ze de zingende barvrouw in de televisiequiz ‘Met het Mes op Tafel’. Ze maakte voorstellingen als ‘de RouwRevue’ (met Pieter Tiddens), en ‘Zinloos Zuchten’. In mei 2017 bracht ze het boek ‘Leven in het lied’ uit. Met aansluitend een gelijknamige theatertournee.

Dorine Wiersma studeerde klassiek gitaar aan het Hilversums Conservatorium. Ze maakte de cabaretvoorstellingen ‘Rustig Blijven’, ‘Goed Zo Dorine’, ‘Zei Ik Dat?’ en ‘D&A’. ‘D&A’ werd door NRC Handelsblad in de top 5 van de beste cabaretvoorstellingen van 2015 geplaatst. Voor haar lied ‘Stoute Heleen’ won ze de Annie M.G. Schmidtprijs.

In ZIN Magazine schrijven Mylou en Dorine iedere maand een brief aan elkaar.

Aanvang: 21.00 uur
Kaarten: € 19,-

Bestel kaarten! >>