An + Jan "Vakantiealbum!"

Zaterdag 16 september 2017
20:15 uur

Nog even nagenieten van de afgelopen zomervakantie? Hertaler Jan Rot en Marjolein Meijers met haar trouwe contrabas en stergitarist Jan van der Meij houden u nog even in de stemming met zomerhits van toen en nu. Op de van hen vertrouwde manier brengen ze de malste en mooiste liedjes uit warme landen.

Van Lambada, Bamboleo en Borriquito, over het ezeltje dat niet kon balken, tot klassiekers als Summertime blues, Dreadlock Holiday en Ticket to the Tropics. Jan Rot: “Het O ja-gevoel is groot, want iedereen kent die liedjes, maar in het Nederlands zijn ze toch weer nieuw. Dat geeft wederzijds een groot gevoel van opwinding.”

An + Jan is een pretproject – de naam stamt nog uit de tijd dat Marjolein voor iedereen Annie van de Berini’s was – waarin de muzikale vrienden telkens in een korte tournee een greep doen uit de snoepwinkel wereldhits. Van Country, Kerst en Beatles vs Stones tot de Top 100 aller tijden. Altijd met de teksten van Jan waarover de Volkskrant ooit kopte: ‘Vertalingen beter dan origineel.’

Aanvang 20.15 uur.
Kaarten € 18.00

http://www.janrot.nl/

Bestel kaarten! >>