Klaas Prins "Thuis Theater: Muzikaal Quarantaine Cabaret"

Vrijdag 15 mei 2020
20:30 uur

Normaal gesproken zou Klaas Prins nu op het drukste punt van zijn eerste solotour zijn, tot een zeker virus roet in het eten gooide. Gelukkig is Klaas niet voor één gat te vangen en wil hij de liedjes uit zijn voorstelling graag voor het publiek van Theater De Dillewijn spelen. Sterker nog: hij heeft ze flink opgepoetst door middel van een loop-machine en een arsenaal aan instrumenten. Koop dus een kaartje! Klaas vertelt over schaamte en de druk om je maar te moeten blijven ontwikkelen. Zijn voorstellingen bestaan uit een hoop energie, veel muziek en een hoop grappen.

Via de bestelknop kunt u kaarten bestellen, u heeft daarbij de keuze tussen een ticket per bezoeker of een ticket per huiskamer. Geeft u bij het bestellen in het bovenste veld aan dat u de kaarten via Theater de Dillewijn heeft gekocht, daarmee steunt u namelijk ons theater! De voorstellingen blijven beschikbaar tot 2 weken na de voorstelling. U kunt dus ook op een later moment nog een ticket kopen om de voorstelling terug te zien.
Wij hopen u natuurlijk zo snel mogelijk weer te kunnen ontvangen in ons eigen theater, maar op deze manier kunnen wij u toch wat theater brengen!

Aanvang: 20.30 uur
Kaarten: € 7,50 (per bezoeker) of € 15,- (per huiskamer)

 

Bestel kaarten! >>