Hun "Thuis Theater: Alles is Wel | op eigen risico"

Donderdag 28 mei 2020
20:30 uur

Sabine Krol en Charlotte de Vries zijn Hun, beiden afgestudeerd aan het Conservatorium. Gewapend met piano’s, gitaren, synthesizers en andere elektronische shit, shinen ze de pan uit met Hun tweede voorstelling ‘Alles is Wel’. Vanavond spelen zij niet de volledige show, maar een gedeelte hiervan en u bepaalt welk deel!

Na een lied of scène besluit het publiek of we links- of rechtsaf gaan: wat wordt het volgende onderdeel van de voorstelling? Via de livechat bouwt u mee aan Alles is Wel: OP EIGEN RISICO. Dat kan een fantastisch artistiek eindproduct worden, maar misschien snapt u na zo’n 20 minuten geen reet meer van de voorstelling. Dat is dus dat eigen risico. Echter kunnen Hun garanderen dat losse liedjes en scènes ook zeer vermakelijk zijn.

Via de bestelknop kunt u kaarten bestellen, u heeft daarbij de keuze tussen een ticket per bezoeker of een ticket per huiskamer. Geeft u bij het bestellen in het bovenste veld aan dat u de kaarten via Theater de Dillewijn heeft gekocht, daarmee steunt u namelijk ons theater! De voorstellingen blijven beschikbaar tot 2 weken na de voorstelling. U kunt dus ook op een later moment nog een ticket kopen om de voorstelling terug te zien.
Wij hopen u natuurlijk zo snel mogelijk weer te kunnen ontvangen in ons eigen theater, maar op deze manier kunnen wij u toch wat theater brengen!

Aanvang: 20.30 uur
Kaarten: € 5,- (per bezoeker) of € 10,- (per huiskamer)

 

Bestel kaarten! >>