uitverkocht

Erwin van Ligten Band en Restaurant LEKR "Theaterdiner"

Zaterdag 13 april 2019
19:00 uur

Ook in dit seizoen organiseren wij weer het, inmiddels traditionele, theaterdiner. Deze keer met de Erwin van Ligten Band. Terwijl u geniet van een heerlijk 3 gangen diner, geserveerd door Restaurant Lekr uit Ankeveen, brengen Erwin en zijn band een muzikaal smaakvol semi akoestisch programma.

Erwin werd in zijn muziek geïnspireerd door helden als Ry Cooder, David Lindley, Jimi Hendrix en Jeff Beck. Hij werkte met vele grootheden uit de Nederlandse muziekscene, waaronder Bertus Borgers, George Kooymans, Jan Akkerman, Mathilde Santing, Julya Lo’ko, Frédérique Spigt en Chris Hinze.Bereid u voor op een zeer verrassende show met uitstapjes naar diverse genres: melodieuze rock, country, blues, fusion, wereldmuziek én Erwin grijpt in deze show terug naar zijn Indonesische roots.

Erwin van Ligten trad al eerder op in Theater De Dillewijn. O.a. met Micheline Van Hautem en met Beatrice van der Poel. Steeds weer liet hij een verpletterende indruk achter met zijn ongelooflijke virtuositeit op de gitaar. Erwin speelt vele stijlen en wordt bij dit theaterdiner bijgestaan door Kim Weemhof op drumpercussie (speelde o.a. bij Mahilde Santing, Frank Boeijen en Candy Dulfer) en Jens Dreijer op bas (speelt vast in de Erwin van Ligten Band en is momenteel de meest gevraagde bassist van Nederland).

Aanvang: 19.00 uur
Kaarten: € 47,50

Bestel kaarten! >>