"Theater De Dillewijn viert haart eerste lustrum!"

Zaterdag 28 september 2019
15:30 uur

Op zaterdag 28 september a.s. viert ons Theater haar 1e lustrum!
Dit feest, waarvoor iedereen is uitgenodigd, vindt vanaf half 4 ’s middags plaats in en rond het Theater, en zal tot ca. 8 uur ’s avonds duren.

Op het voorterrein van De Dillewijn vindt een spectaculaire proeverij plaats, verzorgd door Heavenly Chocolate en vier plaatselijke restaurants: Lekr, 1244, Restaurant De Molen en het Wapen van Ankeveen. Ook onze huiswijn leverancier, Hulkenberg Wijn, is aanwezig met heerlijke wijnen. Al dit lekkers kunt u straks betalen met speciale muntjes; deze zijn vanaf 7 september a.s. op de Ankeveense markt te koop.
In de voorverkoop kost een zakje met 6 munten € 15,–, op de dag zelf betaalt u € 17,50.

Muziek
Binnen op het podium kunt u genieten van diverse spetterende optredens: Het Ankeveens Havenloos Mannenkoor, close harmony kwartet Four Fun, de Big Bad Bruce Band en het Ankeveens Saxofoon Collectief.

Kerkenveiling
Ook is er een kerkenveiling. De opbrengst is bestemd voor de aanschaf van een nieuw modulair podium. De kavellijst ziet er al zeer veelbelovend uit! Er is zelfs nog een originele kerkbank te koop! Er worden hele leuke uitstapjes aangeboden, zoals boottochtjes, een solextour en een vogelexcursie. Maar ook een mysterieuze koffer met vraagteken en een overnachting met ontbijt in een luxueuze B&B. Al dit moois brengt hopelijk een groot bedrag op voor een aantal nieuwe podiumdelen!

Kavel in de aanbieding?
Wilt u nog een mooie, ludieke, of kunstzinnige kavel inbrengen?
Stuur dan een mailtje naar manager@dedillewijn.nl, uw inbreng is voor ons heel waardevol.

Zondag 29 september a.s. is er ter gelegenheid van het lustrum de bijzondere middagvoorstelling ‘Dit is Ankeveen!’
Lees er alles over, elders op deze website.
Tot ziens in en rond Theater De Dillewijn op 28 en 29 september 2019!

Foto: Tom Baetsen