CONCERT "THE LSB EXPERIENCE (21.00 uur)"

Vrijdag 12 februari 2021
21:00 uur

Geïnspireerd door de liefde voor tijdloze muziek omvat het repertoire van The LSB Experience songs van onder andere Crosby Stills & Nash, Jackson Browne, James Taylor, The Doobie Brothers en The Eagles, aangevuld met songs van bands uit een recenter verleden zoals Crowded House en Venice.

Vanaf de eerste try-out was het duidelijk: The LSB Experience heeft iets bijzonders te bieden. De perfecte blend van de stemmen van de drie zangers/gitaristen (Marcel Luntungan, Hans Sligter en Sjoerd van den Broek) bezorgt de mannen zelf kippenvel als ze voor het eerst samen Helplessly Hoping van Crosby, Stills & Nash spelen. Automatisch kiest ieder de stem die hem het beste past, wat de inmiddels zo kenmerkende LSB sound oplevert.

LSB (met ook Peter Deiman op drums en Rob Hendriks op bas) speelt muziek die ze altijd al wilde spelen, songs met een kop en staart, mooie vocale harmonieën en lekker gitaarspel. Prachtig materiaal voor een programma waarin de mannen een muzikaal eerbetoon aan hun helden brengen.

Maar The LSB Experience speelt daarnaast ook origineel songmateriaal. Veel daarvan staat op het in 2014 uitgebrachte en in de verenigde staten opgenomen album ‘The Experience’, waarmee de band sindsdien flink aan de weg timmert.

De liedjes worden met hart en ziel gespeeld en krijgen als vanzelf de LSB sound waarmee de band steeds meer harten verovert, zowel in Nederland als in de VS en Engeland .

Een optreden van LSB is een Happening, een avond ‘love, peace & happiness’.

 

Aanvang: 21.00 uur
Kaarten: € 19,-

Bestel kaarten! >>