Theater Draad "Terugspeeltheater!"

Zaterdag 30 september 2017
20:15 uur

Terugspeeltheater is een vorm van improvisatietheater die gebruik maakt van de verhalen uit het publiek. De acteurs en muzikanten zetten dat ter plekke om in theater. Theater Draad verbindt, verbeeldt en verrast! Voor de eerste keer in Theater De Dillewijn kun je genieten van deze unieke theater belevenis.

Theater Draad verbindt mensen met elkaar:
Met zo min mogelijk middelen en met optimaal improvisatietalent zetten de acteurs en muzikanten de verbeelding aan het werk; daar is alles mogelijk Terugspeeltheater van Draad gaat de diepte in; het weerspiegelt wat wij als mensen met elkaar gemeen hebben (de inclusiviteit van de ervaring) in plaats van wat ons van elkaar onderscheidt (de exclusiviteit). In het individuele verhaal schuilt het universele verhaal, dat waar we ons ten diepste in kunnen herkennen. De kunst is om dit op luchtige wijze te belichten. Lachen is herkennen, ontroering ook.
Met de acteurs en musici: Keesjan Soethoudt, Marius Gosschalk, Tjitske Muller, Mijke Linssen, Henri de Vries (saxofoon), David Patanjali Samson (percussie) en Mischa Kool (contrabas).

Reactie bezoeker:
…’Ik ben nog steeds onder de indruk van de voorstelling van gisteravond…Theater Draad is fenomenaal! Met respect, humor en ontroering spelen zij de verhalen van mensen ‘terug’. Dat levert prachtige beelden op…Nog nooit heb ik een bijeenkomst meegemaakt waarvan ik zeker weet dat alle aanwezigen geraakt en onder de indruk naar huis gingen. Gisteren was dat het geval!’

Aanvang 20.15 uur.
Kaarten € 18.00
www.theaterdraad.nl

Bestel kaarten! >>