uitverkocht

MENEER MONSTER "OVER EEN KLEINE MOL DIE WIL WETEN WIE ER OP ZIJN KOP GEPOEPT HEEFT – vanaf 2 jr"

Woensdag 14 oktober 2020
15:30 uur

Mol komt boven om te kijken of de zon al op is als er ineens op zijn kop gepoept wordt. Kak! Wat goor! Mol gaat op zoek naar de dader en ontmoet een hoop wonderlijke dieren die duidelijk maken dat zij het in ieder geval niet waren… Maar dan zijn er gelukkig twee strontvliegen die hem kunnen helpen.

‘Over een kleine mol…’ is een fysieke bijna woordloze Meneer Monster productie gebaseerd op het gelijknamige kinderboek dat al vele kinderharten, en die van hun ouders, heeft veroverd. Het is een hilarische slapstickvoorstelling voor kinderen van 2 jaar en ouder.

En wie is Meneer Monster eigenlijk?

Meneer Monster is een stoer jeugdtheatercollectief. De voorstellingen van deze theatergroep kenmerken zich door hun oprechte toon en toegankelijkheid. Ze hebben een stoer en ongepolijst karakter, zijn energiek, fysiek en vol spelplezier. Meneer Monster is cultureel ondernemend en staat te springen om met hun monsterlijke producties de harten van hun jonge én volwassen publiek te veroveren. En dat hebben ze in De Dillewijn al vaker gedaan, met groot succes!

 

Aanvang: 15.30 uur
Kaarten: € 8,-

 

Bestel kaarten! >>