Erik Krikke "Operatie geslaagd"

Zaterdag 03 november 2018
20:15 uur

‘Operatie Geslaagd’ is een muzikale tijdreis, die u zal beetpakken vanaf de openingsklanken en u pas weer loslaat na het laatste nummer. Erik Krikke viel ten prooi aan Posttraumatische Stressstoornis (PTSS). In deze muzikale theatervoorstelling neemt hij u mee in de gebeurtenissen die daar aanleiding voor waren.

Maar hij laat ook zien hoe hij op eigen kracht, met hulp van zijn thuisfront en van zijn vrienden, inmiddels weer volop in het leven staat. ‘Operatie Geslaagd’ is muziektheater dat raakt. ‘Operatie Geslaagd’ laat de onderbelichte kant van oorlogvoering zien, over de hulpverlener die zelf slachtoffer wordt. Erik Krikke vertelt op openhartige wijze over zijn ervaringen, de vele onzichtbare verwondingen, en de vernietigende impact die het heeft op een persoon en zijn omgeving, over hoe hij de strijd is aangegaan met zichzelf en zijn herinneringen.

De verhalen worden ondersteund en afgewisseld door wereldberoemde én eigengemaakte songs van de band 7even Bridges, geen onbekende in de theaters. ‘Operatie Geslaagd’ is inmiddels een bekende titel, een unieke combinatie van het gelijknamige boek en muziektheater. Laat u verrassen en vooral ook verrijken door deze bijzondere muzikale voorstelling.

Aanvang: 20.15 uur
Kaarten: € 19,-

Bestel kaarten! >>