geannuleerd

Carel Kraayenhof en Juan Pablo Dobal "Tiempo Loco (Dwaze Tijd)"

Vrijdag 12 juni 2020
20:15 uur

LET OP: de voorstelling van 29 maart is geannuleerd, nieuwe voorstelling op 12 JUNI om 20.15 uur

Wie kent niet de prachtige bandoneon muziek die Carel Kraayenhof ten gehore bracht op het huwelijk van Willem Alexander en Maxima? En was u in ons theater toen de Argentijnse flamboyante pianist Juan Pablo Dobal (samen met Eric Vloeimans) een schitterend theaterconcert verzorgde? Deze beide muzikanten staan nu samen op het podium in Theater De Dillewijn!

In onze westerse, stressvolle maatschappij moet alles snel. Morgen is vandaag alweer verleden tijd. In Afrika daarentegen zegt men: ‘Jullie hebben de horloges, wij hebben de tijd’. Voor de Zuid-Amerikanen is Mañana heilig: ‘Laten we vandaag leven, morgen is er nog genoeg tijd om te rusten en belasting te betalen.’

Muziek bewijst haar waarde in het hier en nu. Carel Kraayenhof en Juan Pablo Dobal voeren je mee door ruimte en tijd. Ervaar de vrijheid van een vogel die zorgeloos door de lucht vliegt over de uitgestrekte pampas tot de verre oceaan.
Het duo schakelt soepel van chamamé en zamba naar tango’s en milonga’s. En mét humor; het handelsmerk van de mannen.

Leg je horloge in de la en vergeet de tijd!

Carel Kraayenhof: bandoneon, componist en artistiek leider
Juan Pablo Dobal: piano en componist
Rimmert van Lummel: techniek
Bartel Meyburg: decor

Zomer 2018 ontving Carel Kraayenhof de Edison Oeuvreprijs World 2018 voor zijn gehele werk en buitengewone verdiensten voor de Nederlandse muziek.

www.carelkraayenhof.nl

Aanvang: 20.15 uur
Kaarten: € 22,-

Bestel kaarten! >>