uitverkocht

Film "Bohemian Rapsody (2018)"

Woensdag 02 oktober 2019
20:15 uur

Deze film is een ode aan Queen, hun muziek en hun uitzonderlijke zanger Freddie Mercury. Hij vocht tegen stereotypes en verbrijzelde menig conventionele opvatting om vervolgens uit te groeien tot een van de meest geliefde entertainers ter wereld.

U volgt als toeschouwer zowel de snelle opkomst van de band aan de hand van hun iconische songs, als Mercury’s uit de hand lopende levensstijl die bijna zorgde voor het ineenstorten van de band. Daarnaast zien we hun succesvolle reünie aan de vooravond van Live Aid met een toen al ernstig zieke Mercury, die de band naar een van de meest legendarische optredens in de geschiedenis van de rockmuziek leidt.
Tijdens dit proces legt de band, die meer aanvoelde als familie, de basis voor de muzikale nalatenschap welke tot op de dag van vandaag nog altijd velen inspireert.
Deze prachtige biografische film met de vele Queen-songs die in ons geheugen gegrift staan, kreeg de welverdiende Oscar 2018 voor de beste mannelijke hoofdrol. Rami Malek zet zijn personage als Freddie Mercury uiterst geloofwaardig neer, hetgeen door de jury terecht als een acteerprestatie van formaat gezien werd.

 

Aanvang: 20.15 uur
Kaarten: € 7,-

 

 

 

 

Bestel kaarten! >>