De Vriendschapskring "Music Meets Film Stars"

zaterdag 26 januari 2019 om 20.15 uur en zondag 27 januari 2019 om 14.30 uur

Vanaf de jaren vijftig zijn er verschillende bijzondere bioscoopfilms uitgebracht die bij veel mensen over de hele wereld vanaf het eerste moment een dierbaar plekje in hun hart hebben veroverd. Dan hebben we het onder meer over iconische films als ‘Once Upon a Time in the West’, ‘Star Wars’, ‘Harry Potter’, ‘James Bond’, etc.

Naast fantastische beelden en knap acteerwerk, hebben deze films ook speciaal daarvoor gecomponeerde schitterende muziek opgeleverd, waaronder de kenmerkende arrangementen van Ennio Morricone.

Dit gegeven vormde de inspiratie voor een bijzondere voorstelling, waarin u wordt meegenomen op een reis vol unieke filmfragmenten die worden begeleid door live gespeelde muziek. Op het witte doek ziet u speciaal voor deze gelegenheid samengestelde compilaties van een aantal wereldberoemde films, terwijl het blaasorkest van De Vriendschapskring onder leiding van Ronald de Haan arrangementen van de originele filmmuziek speelt. U wordt op deze enerverende reis door de film- en muziekhistorie begeleid door een deskundige gids die de fragmenten bij u inleidt en u meeneemt achter de schermen van beroemde films. Laat u meevoeren op een reis vol humor, spanning, emotie, romantiek en natuurlijk……….schitterende muziek!

Aanvang zaterdag: 20.15 uur
Aanvang zondag: 14.30 uur
Kaarten: € 16,-