uitverkocht

Ladies Day: Marja van Katendrecht "Marja's Tupper Topper Show"

Zondag 08 maart 2020
14:30 uur

De Dillewijn gaat u op Wereldvrouwendag vermaken en verwennen met een Ladies Day! Ouderwetse gezelligheid in een compleet nieuw bakje!

We beginnen de middag om 14.30 uur met hapjes en een drankje. Daarna volgt een sprankelende show met liedjes en verhalen, verlangens en dromen, gebracht door Tupperwareconsulente Marja van Katendrecht.

Een unieke demonstratie van ’s werelds bekendste huishoudmerk, een hilarische en dolkomische voorstelling waarbij u even heerlijk kunt ontspannen.
Kom met uw moeder, zus, (schoon-)dochter, nicht en vriendin en laat u in de watten leggen!

Digitaal zijn we druk, met Facebook, Instagram, Twitter en WhatsApp. Overal zoeken we erkenning. Kijk eens hoe leuk ik ben. Kijk dan! Maar achter deze digitale vrolijkheid schuilt vaak eenzaamheid. Eigenlijk net zoals de Tupperwarebakjes: mooi van buiten, leeg van binnen. Gelukkig is daar consulente Marja van Katendrecht. Want als iemand een leegte weet op te vullen is zij dat wel! Haar Tupperware-show is als een warm bad.

Gooi je vooroordelen van ‘oubollig’ overboord, stel jezelf open en laat je verrassen!

Bijgestaan door de good old Tupperwarebakjes, brengt de ontwapenende Marja gesprekken met het publiek op gang. Ze luistert en ze vertelt. En dat levert mooie, lieve, gekke en verbazingwekkende verhalen op.

“Vaak zeggen mensen: Oh joh, bestaat dat nog? Soms zeg ik dan heel eerlijk: Ja, net als ik…” . – Marja van Katendrecht

Marja van Katendrecht is o.a. de Nederlandse ambassadrice van Rotterdam.
Al jaren beroemd in haar stad en omstreken, maar na deze tournee in heel Nederland. Marja is soms een beetje eenzaam maar altijd in voor een avontuur. Winnaar van de persoonlijkheidsprijs Cameretten 2008.

Credits:
Met: Marja van Katendrecht
Tekstbijdrage: Don Duyns
Regie: Pitt de Grooth
Eindregie: Servaes Nelissen
Video: Martijn Grootendorst

Aanvang: 14.30 uur
Kaarten: Toegang € 25,-

Bestel kaarten! >>