Film "La La Land"

Woensdag 10 oktober 2018
20:15 uur

“Magisch” is het enige woord dat La La Land recht doet. Dit zit ‘m niet alleen in de chemie tussen de twee hoofdrolspelers Stone en Gosling (hun derde keer als filmkoppel), maar ook in de kleurrijke cinematografie en de onbegrensde creativiteit van de regisseur.

Hoe hij met zijn hoofdpersonen en de musicalvorm omgaat, is van een verfrissende oprechtheid. Soms zijn emoties niet in woorden te vatten, daarom voeren muziek en dans ‘het woord’.

In deze komische, romantische en virtuoze ode aan de klassieke Hollywoodmusical, droomt barvrouw Mia (Emma Stone) ervan actrice te worden. Tussen het serveren van de koffie door, rent ze van de ene auditie naar de andere. Jazzmuzikant Sebastian (Ryan Gosling) speelt voor zijn levensonderhoud piano in sjofele clubs maar droomt intussen van een eigen jazzclub. Voor beiden lijkt het leven waar ze op hopen, ver weg. Het lot brengt deze dromers samen maar is hun liefde bestand tegen de verleidingen en de teleurstellingen van het hectische leven in Hollywood?

La La Land weet zo vaak een glimlach op je gezicht te toveren dat de ervaring volkomen onweerstaanbaar is. Een absolute must see.

Aanvang: 20.15 uur
Kaarten: € 7,-

Bestel kaarten! >>