uitverkocht

Amsterdams Kleinkunst Festival "Halve Finalisten Tournee 2020"

Vrijdag 03 juli 2020
19:30 uur

2e VOORSTELLING 21.30 UUR

Beth & Flo – Niet wat je denkt

Gewapend met een sloophamer breken Beth & Flo alle muren af. De muren van het studeerkamertje waar hun piano staat en waar ze urenlang, jarenlang, eindeloos etudes en fuga’s van Bach hebben geoefend. De muren van die hele klassieke concertwereld waarin ze gevangen zitten moeten kapot. Ze willen eruit! Veel liever gaan ze apenkooien, snoep scheppen en liefdesliedjes zingen. Ver weg van de gebruikelijke regels in de wereld waar ze vandaan komen, ver weg van de tradities. Ze willen op avontuur!

 

Beth & Flo bestaat uit Elsbet Remijn (1989) en Claudette Verhulst (1988, de Flo van het duo; lang verhaal). Ze zijn beiden opgeleid als klassiek pianist aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag, waar ze ontdekten graag samen op het podium te staan. Als pianoduo vielen Beth & Flo al snel op en speelden ze in zo’n beetje alle grote concertzalen in het land. En in het theater… tja, daar moeten ze alles nog ontdekken. Gedreven door hun missie om klassieke muziek voor iedereen toegankelijk te maken, grijpen ze deze uitdaging met vier handen aan.

www.bethflo.com
www.facebook.com/bethflo
https://www.instagram.com/pianoduobethflo

https://www.youtube.com/channel/UCuKjcZpzMQU2lYLe7Nq20Fg

 

 

Lotte Velvet – Ondergrond

Lotte Velvet (1984) heeft genoeg over het weer gepraat: de Apocalyps nadert. Gewapend met elektrische gitaar en scherpe blik neemt ze je mee in haar kijk op onze maatschappij. Klimaatactivisten, politici en onderbuikstemmers komen aan het woord in een muzikale en talige mix van punk tot poëzie. Kritisch, maar met compassie, want we zijn allemaal wel eens op het verkeerde moment ergens binnengekomen.

Lotte Velvet woont in Rotterdam en is naast kleinkunstenaar ook forensisch psycholoog. Ze schrijft gedichten en theaterteksten en speelde in verschillende bandjes viool, gitaar en toetsen. Haar helden zijn onder andere Patti Smith, Kate Tempest en Andy Warhol.

Ze maakte onderdeel uit van het cabaretcollectief CabaRot en studeerde in maart 2019 af bij Studio Selma Susanna in Amsterdam. Ze treedt op als sneldichter en schrijft actuele liedjes voor het programma Andermans Veren.

Teksten:          Lotte Velvet

Muziek:           Lotte Velvet. De nummers ‘Het Weer’, ‘Stikstofvee’, ‘Wij Zijn’ en ‘VIP Bitch’ i.s.m. met Suzanne Mateysen

Coaching:       Tessel Beek

 

www.lottevelvet.nl (coming soon)

https://www.facebook.com/piratepoetry

https://www.instagram.com/lottevelvet/

https://twitter.com/lottevelvet

 

 

De voorstelling duurt een uur en wordt deze avond tweemaal gespeeld, om 19:30 uur en om 21:30 uur. Indien u kaarten had gekocht voor de AKF Halve finalistentournee die in maart zou plaats vinden, dan bent u reeds door ons benaderd. De kaartverkoop van de overige tickets gaat van start op 20 juni a.s. Vanaf deze datum kunt u kaarten, à € 13,50, bestellen via de website.

 

Aanvang: 19.30 uur en 21.30 uur
Kaarten: € 13,50