BonteHond "PAK ‘M (3+)"

Zondag 09 februari 2020
11:00 uur

Laat je meevoeren in de flitsende wereld van ‘PAK ’M’: Een heuse achtervolging met de nieuwste camouflagetechnieken, klassieke misverstanden en spannend achter-elkaar-aangeren. Wie pakt uiteindelijk wie? En heeft hij dan wel de juiste te pakken? En is de weg niet veel leuker dan het uiteindelijke doel?

Drie ogenschijnlijk ‘volwassen’ presentatoren vechten in een tv-studio om aandacht. Allemaal willen ze de microfoon. En daar waar er twee vechten om één been gaat de derde er mee heen, genoeg reden voor een race met een verrassende eindstreep.
Het fantasievolle decor biedt veel mogelijkheden tot verstoppen, wegduiken en het betere poppenkastspel. Zo ontstaat een voorstelling in de geest van Tom en Jerry, De Dikke en de Dunne, Road Runner en Bugs Bunny maar dan op Duploniveau. Voor de allerkleinsten en iedereen die het stiekem nog steeds leuk vindt om verstoppertje te spelen.

‘PAK’ M’ is de opvolger van ‘AaiPet’ die de afgelopen drie jaar meer dan dertigduizend kinderen over de hele wereld, waaronder ook De Dillewijn, op het puntje van hun stoel kreeg. Wederom met medemaker en componist Wim Conradi en acteur Dionisio Matias.

Aanvang: 11.00 uur
Kaarten: Toegang € 8,-

 

Bestel kaarten! >>