Amsterdams Kleinkunst Festival "Halve Finalisten Tournee"

Zaterdag 09 maart 2019
20:15 uur

Inmiddels is bekend welke talenten van de Halve Finalisten Tournee zullen gaan optreden in ons theater. Maak kennis met Lisa Ostermann, Rikkert van Huisstede en Rosa Da Silva. De Halve Finalisten Tournee: nu al voor de 5e keer in ons theater en al 4 keer trad de uiteindelijke winnaar ook op in Theater De Dillewijn!

Lisa Ostermann met “Meedoen”
In Meedoen beschouwt Lisa manieren waarop mensen met elkaar mee proberen te doen. Die werken niet altijd, maar succes bestaat uit het aaneenrijgen van mislukkingen zonder het enthousiasme te verliezen. Je moet erin geloven, anders wordt het niks.
(Zin één is van Lisa, zin twee is half van Lisa en half van Winston Churchill, zin drie is van Alles is Liefde.)
Website: www.lisaostermann.nl
Interview Volgspot (NPO Radio 5): https://www.nporadio5.nl/volgspot/gemist/audio/338115/halve-finalist-akf-wim-sonneveldprijs-2019-lisa-ostermann

Rikkert van Huisstede met “Zou jij het zijn”
Zou jij het zijn is een theaterprogramma waarin liedjes, gedichten en teksten elkaar intuïtief afwisselen, alsof alles ter plekke ontstaat. Rikkert leeft zijn leven als een kunstwerk en vertelt daarover op het toneel. Over de overeenkomsten tussen mannen en vrouwen, over verliefd worden op meer mensen, over verbinding maken door dicht bij jezelf te blijven. Dat is grappig filosofisch, liefdevol en confronterend, verfrissend en uniek. Rikkert is verliefd op zijn publiek en blijft zingen tot hij hun harten verovert.
Website: www.RikkertvanHuisstede.nl
Interview Volgspot (NPO Radio 5): https://www.nporadio5.nl/volgspot/gemist/audio/338118/halve-finalist-akf-wim-sonneveldprijs-2019-rikkert-van-huisstede

Rosa da Silva met “Daar moet je heen”
Rosa’s voorstelling Daar moet je heen bestaat uit scènes die worden afgewisseld met zang en muziek, waarbij zij wordt begeleid door multi-instrumentalist Remko Wind. De fado over Klazienaveen is het startpunt van haar zoektocht naar wie ze zelf is, waarbij de eeuwige strijd tussen stad en provincie akelig herkenbaar is. Ze geeft je door haar personages een andere, schurende blik op de huidige maatschappij. Daarbij spaart ze niemand. Vooral zichzelf niet.
Website: www.rosadasilva.nl
Interview Volgspot (NPO Radio 5): https://www.nporadio5.nl/volgspot/gemist/audio/338121/halve-finalist-akf-wim-sonneveldprijs-2019-rosa-da-silva

Claudia de Breij, Maarten van Roozendaal, Van der Laan en Woe, Louise Korthals, Richard Groenendijk, Pieter Derks, Eva Crutzen en Yentl en de Boer stonden eerder in de finale van de AKF Sonneveldprijs. Wie weet treft u vanavond al de winnaar van de AKF Sonneveldprijs 2019!

Aanvang 20.15 uur
Kaarten: € 13,50

 

Foto: Anne van Zantwijk

Bestel kaarten! >>