geannuleerd

DE WITTE POMP "DE KONING BAKT EEN HUIS"

Zondag 08 november 2020
15:30 uur

Het is feest! Olifant is jarig en Blootpad mag net als alle andere dieren op zijn feestje komen. Maar hij is te verlegen en probeert met allerlei smoezen onder het feestje uit te komen. Toch groeit in hem het verlangen om bij de andere dieren te zijn. Lukt het Blootpad om zijn verlegenheid te overwinnen?

‘De Koning bakt een huis’ is een kleine, poëtische voorstelling over jezelf durven zijn. Over bang zijn en durven. Over je verstoppen en tóch tevoorschijn komen. Over grote thema’s op een kleine schaal. Het theatergezelschap bestaat uit één poppenspeler en één muzikant. De dieren zijn vormgegeven door middel van een ‘hoofddekselpop’. De speler verbeeldt het dier door middel van fysiek spel in combinatie met de pop die op zijn hoofd bevestigd zit.

Na afloop de vloer op

En de kinderen hoeven niet alleen te kijken en te luisteren. Na de voorstelling krijgen ze de gelegenheid om met de pottenbakkersdraaitafel, waarmee Blootpad zijn potten en vazen maakt, zelf de klei in beweging te zetten en te voelen. En de kinderen mogen zelf ook onder begeleiding achter het drumstel muziek maken.

 

Aanvang: 15.30 uur
Kaarten: € 8,-

 

Bestel kaarten! >>