uitverkocht

Infloyd "Concert"

Zaterdag 02 maart 2019
20:15 uur

De Pink Floyd tribute band Infloyd speelt op alle grote poppodia in Nederland. Op verzoek van en royaal financieel gesteund door enkele grote Pink Floyd fans uit Ankeveen is het nu ook mogelijk geworden om een gehele Infloyd show naar Ankeveen te halen!

De band tourt al een paar jaar door Nederland en Europa en speelt voor uitverkochte zalen. Met als hoogtepunt februari 2017, toen Infloyd in Nederlands meest geprezen zaal: AFAS Live (voormalige Heineken Music Hall) stond ter afsluiting van hun ‘Amused to Death’ tour. Op 2 November 2018 wordt in deze zelfde zaal wegens groots succes de tour ‘Final Cut’ afgesloten. Veel spelen, goed spelen, groots spelen, dat is het doel van Infloyd. Mensen een perfecte Floyd avond bieden, dat is toch het mooiste dat er is? Alles wordt live gespeeld en gezongen, inclusief backing vocals. Op 2 maart 2019 presenteert de band de première van een volledig nieuwe show in Theater De Dillewijn. En uiteraard worden alle grote Floyd krakers ook gespeeld!

De geluidsstudio Musicplant uit Kortenhoef zorgt speciaal voor deze show voor de aanvullende geluidsapparatuur voor een optimaal geluid!

Aanvang: 20.15 uur
Kaarten: € 25,-

Bestel kaarten! >>