Ad Visser en Ralf Rousseau "Anders dan Anderen!"

Zaterdag 23 maart 2019
20:15 uur

Vorig jaar waren Ad Visser en Ralph Rousseau al te zien en horen in Theater De Dillewijn. Tijdens expositie ‘Licht’ gaven zij een intens en meeslepend optreden welke op alle bezoekers grote indruk maakte.

Ad Visser, zang, gitaar, muziek & tekst, trekt alweer een tijdje de aandacht als singer-songwriter. Hij schrijft scherpe teksten: Krachtige visies op het dagelijkse bestaan tuimelen over elkaar, stevig gekruid met humor. En zoals we Ad Visser kennen: satire & absurdisme is bepaald niet uitgesloten!

Met Edisonwinnaar Ralph Rousseau vormt hij een wel heel verrassend duo. Ralph speelde vanaf zijn 8e piano, gitaar en contrabas. In 1996 schakelde hij over op de viola da gamba en groeide razendsnel uit tot de meest prominente Nederlandse ambassadeur van het zevensnarige instrument. Zijn cd-opnames werden internationaal bejubeld. Hij is regelmatig solist bij het Concertgebouworkest.

Samen maken ze een unieke sound waar je compleet wordt ingezogen. Dit raakt je echt! En de teksten vergeet je niet gauw meer. Deze muziek voorstelling wil je horen, horen en nog eens horen. En zeker in Theater De Dillewijn: de intimiteit en prachtige akoestiek geeft een extra kracht aan dit concert.

Aanvang: 20.15 uur
Kaarten: € 19,-

Bestel kaarten! >>