geannuleerd

"ALL DIRECTIONS! en JUST THE 3 OF US"

Zondag 05 april 2020
14:30 uur

Onder leiding van dirigent Bruce Skinner, met Ludmila de Klerk aan de piano en Frits Zieltjens op drums kunt u luisteren naar heerlijke Nederlands- en Engelstalige popmuziek. Het programma is afwisselend, dan weer rustig luisteren, dan weer lekker swingen en op zijn tijd meezingen. Kortom All Directions! zoals u hen de afgelopen jaren hebt leren kennen.

Deze middag werken zij samen met Just the 3 of us. Een muzikaal trio dat inmiddels alweer 16 jaar samen muziek maakt in verschillende bezettingen. Van Party-Coverband tot Smartlappen-Trio. Het werd weer eens tijd voor een nieuwe uitdaging. Dit keer meer in de richting van luistermuziek. Mooie liedjes uit de popgeschiedenis worden uitgevoerd door Aleida Plat – Zang/Ritme gitaar,  Martijn van den Brink – Solo gitaar/Zang en Peter Leistra- Bas gitaar/Zang

Dit zal de laatste keer zijn dat All Directions! een concert geeft met Bruce als dirigent. Hij gaat meer tijd doorbrengen in zijn vaderland Amerika en dat betekent dat het koor helaas afscheid van hem gaat nemen aan het eind van het seizoen.

Dus: wilt u nog één keer All Directions! zien stralen onder leiding van deze inspirerende dirigent? Kom dan op 5 april naar De Dillewijn in Ankeveen!

 

Aanvang: 14.30 uur
Kaarten: € 12,50

 

Bestel kaarten! >>