YOU2CLUB2000

29-12-2019 Het einde van het jaar 2019 nadert. Tijd voor lijstjes! Een aantal Ankeveense muziekliefhebbers luiden het jaar muzikaal uit met de ANKEVEENSE LIJST. Op een groot scherm en met een indringende sound komen pareltjes uit de pophistorie tot leven! Een reis langs legendarische muzikanten, bands en tracks!
De lijst zal worden samengesteld door het opgeven van jouw favoriete nummers! Ga vóór 20 november naar www.you2club2000.nl en geef twee van jouw favorieten op en geef aan waarom juist deze nummers. Door het meesturen van de link naar jouw youtube-versie zal bij voldoende stemmen dat nummer te horen én te zien zijn.

Na het insturen van twee favoriete nummers krijg je een lijst teruggestuurd met daarop alle ingezonden nummers. Online kun je van die lijst vijf nummers kiezen en de meest gekozen nummers vormen de ANKEVEENSE LIJST.
Op zondag 29 december wordt de lijst getoond in Theater De Dillewijn en kaarten hiervoor zijn vanaf heden te koop in Het Wapen van Ankeveen. De kaarten kosten 12 euro per stuk en daarvoor trekken in een café-sfeer niet alleen de pophistorie aan je voorbij, maar is er ook een Wereldsbuffet van chef-kok Gerben, speel je mee in een popquiz en is er ook live muziek van een Ankeveense All Star Band.
Zing, dans, lach, eet, drink en geniet! Ga naar www.you2club2000.nl en stuur ons je inzending.