OSMF: Christmas Special zondag 23 december 2018

‘A special performance of a spiritual choir performing traditional and modern songs with a Christmas spirit.’

 

De Old-School Musical Foundation (OSMF) presenteert een ‘Christmas Special’ in theater De Dillewijn. De OSMF is een talentontwikkeling programma in de Performing Arts voor kinderen en jongvolwassenen.

Er is een matineevoorstelling om 16:30 uur en een avondvoorstelling om 19:30 uur.

 

De leerlingen worden getraind in de drie theaterdisciplines: dans, zang en drama. Hoofd van de Foundation, Sue Chaloner, met meer dan vijftig jaar ervaring in de internationale muziek- en entertainmentindustrie, is verantwoordelijk voor de individuele talentontwikkeling en het creëren, regisseren en choreograferen van de voorstellingen.

 

De gezamenlijke emotionele energie en de gedeelde passie zijn onder andere de elementen die de voorstellingen van de OSMF uniek maken. De kracht ligt in het creëren van voorstellingen waarin verschillende individuen samensmelten tot één verbindend geheel, doordat de leerlingen hun grote liefde voor het theater met elkaar delen. In de ‘Christmas Special’ verenigen ze hun collectieve passie tot een spiritueel koor. Gezongen vanuit de ‘soul’ nemen ze je mee in een authentieke wereld waarbij de Kerst ‘spirit’ spreekt.

Beleef samen met de OSMF het ultieme kerstgevoel met deze feel good voorstelling!

 

Toegangskaarten: €10,00 voor kinderen tot 10 jaar, €15,00 voor volwassenen.

 

Kaarten verkrijgbaar via Ticketkantoor:

  • Matineevoorstelling:

https://www.ticketkantoor.nl/shop/ChristmasMatinee

  • Avondvoorstelling:

https://www.ticketkantoor.nl/shop/ChristmasAvond