Nieuwe voorzitter Theater De Dillewijn op 1 maart 2020

Per 1 maart 2020 zal Peter van Bennekom de voorzittershamer van Theater De Dillewijn neerleggen. Na drie jaar intensief te hebben gewerkt aan het stroomlijnen van het beleid van het theater, vindt hij het nu tijd om het stokje over te dragen.
Hij zal zijn werkzaamheden als beheerder van het gebouw echter blijven voortzetten.

Het bestuur heeft Godewijn Aldershoff bereid gevonden om de voorzittershamer over te nemen.
Hij is geen onbekende van het theater en het verenigingsleven in Ankeveen. Regelmatig is hij te zien en te horen geweest als ceremoniemeester en is hij werkzaam in de expositie commissie van het theater. Hij zal zich voornamelijk gaan richten op public relations en het lange termijn beleid van het theater.

Peter van Bennekom trad aan als voorzitter in 2017, samen met Marinus Spillenaar Bilgen en Françoise Vaal. Zij namen de taken over van het toenmalige bestuur dat onder de bezielende leiding van voorzitter Eric Torsing, intensief betrokken was bij de opbouw van het theater. De Dillewijn is een theater voor jong en oud met een zeer gevarieerde programmering. Het draait volledig op vrijwilligers en vierde in 2019 haar 5-jarig bestaan. Met het aantreden van Godewijn Aldershoff zet het bestuur weer een nieuwe stap in de geschiedenis van het succesvolle Theater De Dillewijn.