Heeft u ook zo de balen van Corona?

Theater De Dillewijn doet er nog een schepje bovenop!

Op 30 augustus vindt de officiële seizoensopening plaats. U kunt dan, gezeten op strobalen (kussentje meenemen!) genieten van een fantastische voorstelling aan de rand van de Ankeveense IJsbaan!

U wordt verwelkomd met een drankje en een verassing, en kunt een uur lang genieten van een bijzondere hommage aan twee Amsterdamse zangers.

In de aanloop hiernaartoe is er op 15 augustus een jeugdvoorstelling en op 19 augustus een film, beiden in het theater.

 

 

In een jaar dat alles anders gaat dan anders, gaat ook de presentatie van het nieuwe theaterseizoen niet zoals u van ons gewend bent. Er was een mooi en gevarieerd programma samengesteld en alles lag klaar om weer een mooi programmaboekje te maken. Dit zouden wij aan u overhandigen tijdens onze jaarlijkse seizoenspresentatie in juni. Helaas gooide een virus roet in het eten.
De afgelopen maanden hebben we proef kunnen draaien met voorstellingen in een op anderhalve meter aangepast theater en dat is goed bevallen. We zijn dan ook blij om u te kunnen melden dat in de week van 17 augustus onze programmafolder verschijnt! Daarin staan alle voorstellingen van de eerste seizoenshelft, tot en met december.