Feestelijke opening theaterseizoen 2017-2018

Theater De Dillewijn beleefde zondag 18 juni haar eigen Uitmarkt. De rode loper lag uit, er was voor alle bezoekers een heerlijk verfrissend glas prosecco, en in de theaterzaal maakten enkele artiesten zich (letterlijk) op om het publiek een korte impressie te geven van wat De Dillewijn in het nieuwe seizoen te bieden heeft. Zo kon het publiek alvast kennismaken met Jan Beuving, Theater Draad, Abdelhadi Baaddi en Erwin van Ligten.

Voor alle vrienden van De Dillewijn, sponsors en vrijwilligers was dit inmiddels de derde keer dat een dergelijke feestelijke dag werd georganiseerd.
De nieuwe kleurrijke programmafolder werd gepresenteerd en er was, door middel van videobeelden, een preview op het nieuwe seizoen. Daarnaast ontbrak ook niet de terugblik op het afgelopen seizoen, wat vele hoogtepunten kende, en helaas ook een dieptepunt, namelijk de blikseminslag in september.
Het gaat ongetwijfeld weer een geweldig seizoen worden, met enkele hele grote namen als Cor Bakker en Jan Akkerman! De films die dit seizoen vertoond gaan worden hebben alle een autobiografisch thema, met grootheden als Ray Charles en Amadeus Mozart.

Kortom: het wordt weer meer dan de moeite waard om ook in het nieuwe seizoen weer naar de Dillewijn te komen!