De Dillewijn presenteert: Thuis Theater!

Nu wij de deuren nog even gesloten moeten houden, presenteert Theater de Dillewijn iets nieuws: Thuis Theater! Muzikanten en theatermakers treden online voor u op. In samenwerking met het Rietveldtheater in Delft bieden wij u een drietal voorstellingen aan. De artiest speelt de voorstelling live in het Rietveldtheater en u kunt deze via een live-stream bijwonen. Van de opbrengst uit de kaartverkoop gaat het grootste deel naar de artiest zelf.

Kijk bij de programmering welke artiesten u kunt verwachten.

Via de bestelknop onder de voorstelling kunt u kaarten bestellen, u heeft daarbij de keuze tussen een ticket per bezoeker of een ticket per huiskamer. Geeft u bij het bestellen in het bovenste veld aan dat u de kaarten via Theater de Dillewijn heeft gekocht, daarmee steunt u namelijk ons theater! De voorstellingen blijven beschikbaar tot 2 weken na de voorstelling, u kunt dus ook op een later moment nog een ticket kopen om de voorstelling terug te zien.
Wij hopen u natuurlijk zo snel mogelijk weer te kunnen ontvangen in ons eigen theater, maar op deze manier kunnen wij u toch wat theater brengen!