Big Band meets Close Harmony

In Theater de Dillewijn in Ankeveen vinden regelmatig concerten plaats buiten de reguliere programmering om. Op vrijdag 6 april kunt u genieten van een optreden van de Ankeveense Big Bad Bruce Band en het Close Harmony kwartet Four Fun. Lang geleden hebben beide gezelschappen al meerdere keren samen in de regio opgetreden, en zij vonden het een goed plan om dat weer eens te doen, zij het in een andere samenstelling als destijds.

De Big Bad Bruce Band komt uit Ankeveen. De band speelt zowel in de traditie van de big bands uit de jaren 40 en 50 van de vorige eeuw als hedendaagse Funk, en staat onder leiding van Bruce Skinner, een Kortenhoefse Amerikaan die o.a. ook het koor All Directions! onder zijn hoede heeft waarmee hij eind maart 3 uitvoeringen van The Passion zal geven.
Four Fun bestaat sinds 1995 en heeft een zeer gevarieerd repertoire dat het midden houdt tussen de Anita Kerr Singers en de Manhattan Transfer. Het is een regionaal gezelschap, dat optredens heeft gehad in binnen- en buitenland, en in maart ook te zien was bij het festival Gluren bij de Buren in Naarden. Het bestaat uit Katja Bremer (Castricum), Anita Kransberg (Eemnes), Jos Lahay (Blaricum), Jan van Ingen (Ankeveen) en pianist Youri van Ingen (Hilversum).
BBBB en Four Fun brengen deze avond niet alleen hun eigen programma. Uiteraard zullen zij ook enkele nummers gezamenlijk uitvoeren.

Al met al belooft het een avond te worden met veel swing, maar ook verstilde a-capella nummers, die in de mooie akoestiek van De Dillewijn prachtig tot hun recht zullen komen.

Theater De Dillewijn, vrijdag 6 april 2018. Aanvang 20.15 uur. Zaal open 19.30 uur.
Kaarten à € 10,00 kunnen besteld worden door een mail te sturen aan bigbadbruceband@outlook.com of aan de zaal.