Theaterbezoek combineren met een theater-menu

Theater De Dillewijn biedt bezoekers voorafgaand aan de voorstelling ( of bij middagvoorstellingen na afloop) de mogelijkheid om bij 3 restaurants in Wijdemeren te genieten van een speciaal theatermenu. Deelnemende restaurants zijn Restaurant Vlaar in ’s-Graveland, en Restaurant Lekr en Loodijk in Ankeveen.

Voor Restaurant Lekr en Loodijk geldt dat u op vertoon van het entreebewijs 10% korting geniet op het door u gewenste menu.

Restaurant Vlaar schrijft: Laat u verrassen met een gastronomisch 2-gangen menu dat met zorg is bereid door onze witte brigade. Onze gerechten zijn gemaakt van verse ingrediënten, alles is huisgemaakt en er wordt met de seizoenen meegekookt.

Theatermenu
2-gangen surprise menu met 1 aperitief (naar wens bier, wijn of fris) en koffie/thee voor € 29,50 (normale prijs van een 2-gangen surprise menu excl. drank is € 29,50).

U wordt om 18.00 uur in ons Wining & Dining restaurant in ‘s-Graveland verwacht. Wij garanderen dat u uiterlijk om 19.45 uur gereed bent voor vertrek zodat u tijdig in Theater De Dillewijn arriveert voor de avondvoorstelling. Ons restaurant ligt op circa 10 autominuten van het theater

Voorwaarden en reserveren
Dit speciale theaterarrangement is verkrijgbaar op vertoon van het entreebewijs van Theater De Dillewijn. Restaurant Vlaar verzoekt u vriendelijk om tijdig te reserveren onder vermelding van ‘theatermenu De Dillewijn’.