Kinderen

Alle hoeken van de Kamermuziek

"Kras"

Zondag 28 januari 2018
11:00 uur

Drie mannen, die hun eigen gang gaan met hun eigen eigenaardigheden, ontmoeten elkaar. Zonder dat ze het van elkaar weten, dromen ze alle drie van hetzelfde. In Kras komen de werelden van klank en beeld samen: een dialoog tussen de kleur van klarinet en ud (snaarinstrument uit het midden-Oosten) en het lijnenspel van een tekening. Kras is een poëtische ontmoeting tussen twee musici en een tekenaar die dromen van opstijgen en wegvliegen.

Lees verder >>
Familiefilm

"Casper en Emma op safari"

Zondag 11 maart 2018
11:00 uur

Casper en Emma gaan op safari naar Afrika. Daar werken Emma’s moeder en haar vriendin Ann als dierenarts in Camp Eden. Samen met Emma’s opa en hun knuffels Mevrouw Konijn en Welpje verheugen ze zich op het zien van de dieren daar.

Lees verder >>
Domovoj Maximus

"Garage TDI"

Zondag 18 maart 2018
15:30 uur

Al sinds het allereerste bestaan van sprookjes wordt de wereld geteisterd door kabouters; ze zitten letterlijk overal. En let op! Sinds kort zijn de kabouters gedigitaliseerd. Ze terroriseren het internet, hebben toegang tot wachtwoorden, bankgeheimen, social media en bedrijfsgegevens. Onder leiding van de wrede kaboutertiran Domovoj Maximus vormen kabouters een bedreiging voor onze digitale wereldorde. Niets of niemand is nog veilig.

Lees verder >>
Valentijn Productiehuis

"De Drakentemmer"

Zondag 06 mei 2018
11:00 uur

De drakentemmer is een getekend verhaal en gaat over jezelf durven zijn en vriendschap. Op het eiland ‘Krijt’ kennen de mensen alleen zwart en wit. Ooit is alle kleur uit hun leven verdwenen. Dat was het werk van de vuurdraak, maar niemand kent het waarom. Totdat een klein, dapper en nieuwsgierig jongetje opstaat en op zoek gaat naar het antwoord op deze geheimzinnige vraag.

Lees verder >>